Scenarieramme for det føderale netværksagentur 2045

Der kan være dramatiske forskelle mellem den tilgængelige strøm og efterspørgslen på elektricitet. Hvordan kan sådan noget vrøvl ende i et officielt regeringsdokument?


Dagens emne skulle have været "Omkostninger til netværksudbygning i Tyskland". Det første spørgsmål til Google gav en masse forskellige beløb. Så opdagede jeg en PDF på Netzausbau.de, den officielle hjemmeside for det føderale netværksagentur:

Scenario_framework_2037_authorisation.pdf.

Bedarfsermittlung 2023-2037/2045
Godkendelse af
Scenarieramme 2023-2037/2045
Juli 2022

Det er derfor et officielt dokument fra den nuværende trafiklysregering. Lad os slå op på side 4: I scenarie C 2045 skal gasfyrede kraftværker udbygges fra 32,1 GW i 2021 til 34,6 GW. Atomkraft, olie-, stenkul- og brunkulskraftværker reduceres fra 46,7 GW i 2021 til 0 GW. Elforbruget vil stige fra 533 TWh til 1303 TWh. Disse gasfyrede kraftværker er de eneste energiproducenter, der kan kontrolleres over tid. Der er også absolut minimale batterier.

I scenarie C 2045 er der 37,3 millioner elbiler og 16,3 millioner varmepumper. Hvilke varmepumper forventes? Svaret kan findes på side 24. HH står for husholdning, GHD står for handel, håndværk og service. Der forventes 5.254 kWh årligt forbrug i husholdningen, 7.284 kWh i den tertiære sektor per varmepumpe. Det må derfor antages, at disse varmepumper i gennemsnit vil trække 6 kW, når det bliver rigtig koldt. Det er stadig en optimistisk antagelse, fordi luftvarmepumper degenererer til elvarme, når det er koldt.

  Mørke og kolde dage


Det bliver en rigtig kold nat, for alene de 16,3 millioner varmepumper vil have 97,8 GW. Solen skinner i øjeblikket på den anden halvdel af planeten, og vindenergien ligger på 1% af den installerede kapacitet. 250 GW vindkraftværker leverer kun 2,5 GW. Selv hvis de minimalistiske 180 GWh batterier blev opladet nu, ville de skulle fordeles over 16 timers vinternat.

Så 97,8 GW kun til varmepumper, ikke en eneste elbil bliver opladet, ikke et eneste tog eller sporvogn kører, ingen belysning, ingen industri og 34,6 GW gasfyrede kraftværker og 2,5 GW vindkraft som produktionskapacitet.

Du søger i denne PDF efter "electricity import" og finder intet. Under "Import" på side 18: Citat:

Det går hånd i hånd med behovet for en større udbygning af vedvarende energi. Derudover vil der sandsynligvis være et behov for at importere elektricitet.

Wow, sikke en underdrivelse. Varmepumper alene ville kræve over 60 GW mere elektricitet end gasfyrede kraftværker og vindenergi leverer. Hvor ville spotmarkedspriserne være, hvis Tyskland var nødt til at importere 60 GW til varmepumper alene? Omkring hvor de var i Texas den 15. februar 2021, omkring 8 euro pr. kWh?

  Dumhed eller destruktivt raseri?


Hvad ligger der bag dette kunstværk? Dumhed, en 12-årig skoledrengs matematiske evner? Eller det destruktive raseri mod et forhadt samfund? Hvad er de pressionsmidler, som så mange tilhængere ikke tør modsige?

  Marchen gennem institutionerne


Det føderale netværksagenturs arkiv indeholder også Szenariorahmen_2035_Genehmigung.pdf.

Referencen for 2019 er 30 GW gasfyrede kraftværker. Scenarie C 2035 forudser 46,7 GW gasfyrede kraftværker. Kernekraft, olie, stenkul og brunkulsfyrede kraftværker reduceres fra 56 GW i 2019 til 1,3 GW.

Elektricitetsbehovet vil stige fra 571 TWh til 687 TWh. Batterier er også stadig tilgængelige i homøopatiske doser. I scenarie C 2035 er der 15,1 millioner elbiler og 7 millioner varmepumper. Selv bare 7 millioner varmepumper ville kræve 42 GW elektricitet i en kuldeperiode. Resten af Tyskland ville så være nødt til at slukke i en kold, mørk kuldeperiode. Fra 2005 til 2021 havde Tyskland angiveligt en koalitionsregering ledet af CDU/CSU. Hvem er det føderale netagentur? Citat:

Det føderale netagentur for elektricitet, gas, telekommunikation, post og jernbane (Bundesnetzagentur für Elektrizität, Gas, Telekommunikation, Post und Eisenbahnen), der ligger i Bonn, er en overordnet tysk føderal myndighed, der hører under det føderale økonomiministerium.

Den meningsløse 2021-scenarieramme blev kun videreudviklet til den fuldstændig meningsløse 2023-scenarieramme. Det må derfor antages, at marchen gennem institutionerne var vellykket, fanatikernes destruktive raseri mod vores samfund.

  Vores 2045-scenarie


80% af det 1 million hektar store "Land for Energy"-program er blevet realiseret. Det omfatter 800 GW solceller og 2400 GWh batterier alene. Yderligere 300 GW solceller og 900 GWh batterier uden for "Land for Energy"-områderne. Vindkraft udbygges kun lidt. 150 GW power-to-methane-anlæg gør det muligt at udnytte sommerens overskudsstrøm. 80 GW CCGT-kraftværker.

Om natten er der kun en kold, mørk kuling. Når det er meget koldt, er det solrigt om dagen. Næste generation af GEMINI-huse har et meget lavt selvforbrug i koldt vejr takket være lavtemperatur-varmelagringssystemet. 80 GW CCGT-kraftværker og 1100 GW solceller gør det muligt at oplade batterierne i løbet af dagen. En sikker strømforsyning selv under ekstreme vejrforhold.

Hvorfor er scenarierne så forskellige? Forskellen er, om man elsker eller hader mennesker.

  Optimisme i en tid med sammenbrud


Hvilke fremtidsudsigter kan man give nutidens børn? Størstedelen af samfundet nævner kun ekstremt negative fremtidsvisioner. Selv når det drejer sig om boliger, som er et centralt behov for alle. Søgeforespørgslen "bolig i Tyskland" bringer kun katastroferapporter frem i søgeresultaterne. Problemerne kan ikke længere løses med konventionelle metoder. Der er brug for helt nye tilgange.

Hvis du støtter denne helt nye måde at tænke på ved at købe aktier, så vil du om nogle år ikke bare kunne sige "jeg har bidraget til dette", men også kunne se tilbage på en betydelig stigning i værdien af disse aktier.  Bliv aktionær i GEMINI next Generation AG


Et klubmedlem donerer sit kontingent til klubben og er glad, hvis klubben har succes. Hvis ikke, har jeg støttet en god sag.

En aktionær køber aktier i et aktieselskab. Hvis AG'et får succes, bliver hans aktier meget mere værd. I GEMINI next Generation AG's tilfælde er det hans belønning for at støtte en god sag.

Som aktionær, medarbejder eller boligkøber bliver du også en del af modbevægelsen mod mange negative udviklinger i vores samfund, som er skadelige for vores overlevelse.

En ny aktionær sagde "Jeg laver en meget beskeden investering", men 4.000 euro gange 1.000 euro er også 4 millioner euro for alle investeringer op til åbningen af bosættelsen i Unken som udgangspunkt for global ekspansion.

Det er kun generalforsamlingen, der kan beslutte større kapitaludvidelser, men her er, hvad direktionen og bestyrelsen kan beslutte. Den nye aktiekapital tjener til at gøre dokumenterne til de større planlagte kapitaludvidelser perfekte.

Der er et belønningsprogram for at anbefale aktien til andre. To af de nye aktionærer er blevet aktionærer som følge af dette belønningsprogram.

Her er detaljerne.

Giv agt! En større kampagne er planlagt til midten af februar, hvor aktierne vil blive udbudt til en betydeligt højere pris. Køb i god tid inden kurskorrektionen!
          Scenarieramme for det føderale netværksagentur 2045: Der kan være dramatiske forskelle mellem den tilgængelige strøm og efterspørgslen på elektricitet. Hvordan kan sådan noget vrøvl ende i et officielt regeringsdokument? https://2024.pege.org/02-04/danish.htm