Scenariorammeverk for det føderale nettverksbyrået 2045

Det kan være dramatiske forskjeller mellom tilgjengelig kraft og etterspørsel etter elektrisitet. Hvordan kan slikt sludder havne i et offisielt myndighetsdokument?


Temaet for i dag skulle ha vært "Kostnader for nettverksutbygging i Tyskland". Det første spørsmålet til Google ga mange forskjellige beløp. Så oppdaget jeg en PDF-fil på Netzausbau.de, den offisielle nettsiden til det føderale nettverksbyrået:

Scenario_rammeverk_2037_godkjenning.pdf.

Bedarfsermittlung 2023-2037/2045
Autorisasjon av
Scenarioramme 2023-2037/2045
Juli 2022

Det er derfor et offisielt dokument fra den nåværende trafikklysregjeringen. La oss gå til side 4: I scenario C 2045 skal gasskraftverkene bygges ut fra 32,1 GW i 2021 til 34,6 GW. Kjernekraft, olje-, steinkull- og brunkullkraftverk reduseres fra 46,7 GW i 2021 til 0 GW. Elektrisitetsbehovet øker fra 533 TWh til 1303 TWh. Disse gasskraftverkene er de eneste energiprodusentene som kan reguleres over tid. Det er også helt minimalt med batterier.

I scenario C 2045 er det 37,3 millioner elbiler og 16,3 millioner varmepumper. Hvilke varmepumper forventes? Svaret finner du på side 24. HH står for husholdning, GHD står for handel, håndverk og service. Det forventes et årlig forbruk på 5 254 kWh i husholdningene og 7 284 kWh i tjenesteytende sektor per varmepumpe. Det må derfor antas at disse varmepumpene i gjennomsnitt vil trekke 6 kW når det blir skikkelig kaldt. Dette er likevel en optimistisk antagelse, fordi luftvarmepumper degenererer til elektrisk oppvarming når det er kaldt.

  Mørketid og kuldeperiode


Det kommer til å bli en skikkelig kald natt, bare de 16,3 millioner varmepumpene vil ha 97,8 GW. Solen skinner for tiden på den andre halvdelen av planeten, og vindkraften ligger på 1 % av installert kapasitet. 250 GW vindkraftverk leverer bare 2,5 GW. Selv om de minimalistiske 180 GWh batteriene ble ladet nå, måtte de fordeles på 16 timer vinternatt.

Så 97,8 GW bare til varmepumper, ikke en eneste elbil lades, ikke et eneste tog eller trikk går, ingen belysning, ingen industri og 34,6 GW gasskraftverk og 2,5 GW vindkraft som produksjonskapasitet.

Du søker i denne PDF-filen etter "elektrisitetsimport" og finner ingenting. Under "Import" på side 18: Sitat:

Dette går hånd i hånd med behovet for økt utbygging av fornybar energi. I tillegg vil det sannsynligvis være behov for å importere elektrisitet i balanse.

Jøss, for en underdrivelse. Varmepumper alene ville kreve over 60 GW mer strøm enn gasskraftverk og vindkraft. Hvor ville spotmarkedsprisene vært hvis Tyskland måtte importere 60 GW bare til varmepumper? Omtrent der de var i Texas 15. februar 2021, rundt 8 euro per kWh?

  Dumhet eller destruktivt raseri?


Hva ligger bak dette kunstverket? Dumhet, matteferdighetene til en 12 år gammel skolegutt? Eller destruktivt raseri mot et forhatt samfunn? Hva er pressmidlene som så mange tilhengere ikke våger å motsette seg?

  Marsjen gjennom institusjonene


Arkivet til det føderale nettverksbyrået inneholder også Szenariorahmen_2035_Genehmigung.pdf.

Referansen for 2019 er 30 GW gasskraftverk. Scenario C 2035 forutsetter 46,7 GW gasskraftverk. Kjernekraft, olje, steinkull og brunkullkraftverk reduseres fra 56 GW i 2019 til 1,3 GW.

Elektrisitetsbehovet vil øke fra 571 TWh til 687 TWh. Batterier er også fortsatt tilgjengelig i homøopatiske doser. I scenario C 2035 er det 15,1 millioner elbiler og 7 millioner varmepumper. Selv bare 7 millioner varmepumper vil kreve 42 GW strøm i en kuldeperiode. Resten av Tyskland ville da måtte slås av i en kald og mørk kuldeperiode. Fra 2005 til 2021 hadde Tyskland angivelig en koalisjonsregjering ledet av CDU/CSU. Hvem er det føderale nettverksbyrået? Sitat:

Bundesnetzagentur für Elektrizität, Gas, Telekommunikation, Post und Eisenbahnen (Bundesnetzagentur für Elektrizität, Gas, Telekommunikation, Post und Eisenbahnen), med sete i Bonn, er en overordnet tysk føderal myndighet underlagt det føderale økonomidepartementet.

Det meningsløse 2021-scenariet ble bare videreutviklet til det fullstendig meningsløse 2023-scenariet. Det må derfor antas at Marsjen gjennom institusjonene var vellykket, fanatikernes destruktive raseri mot samfunnet vårt.

  Vårt 2045-scenario


80 % av det 1 million hektar store "Land for Energy"-programmet er realisert. Dette inkluderer 800 GW solceller og 2400 GWh batterier alene. Ytterligere 300 GW solceller og 900 GWh batterier utenfor "Land for Energy"-områdene. Vindkraft bygges bare i liten grad ut. 150 GW power-to-metan-anlegg gjør det mulig å utnytte sommerens overskuddsstrøm. 80 GW CCGT-kraftverk.

Det er bare kaldt og mørkt om natten. Når det er veldig kaldt, er det sol om dagen. Neste generasjons GEMINI-hus har svært lavt egenforbruk i kaldt vær takket være lavtemperaturvarmelagringssystemet. 80 GW CCGT-kraftverk og 1100 GW solceller gjør det mulig å lade batteriene i løpet av dagen. Sikker strømforsyning selv under ekstreme værforhold.

Hvorfor er scenariene så forskjellige? Forskjellen er om du elsker eller hater mennesker.

  Optimisme i en tid med kollaps


Hvilke fremtidsutsikter kan dagens barn få? De fleste i samfunnet snakker bare om ekstremt negative fremtidsvisjoner. Selv når det gjelder bolig, et sentralt behov for alle. Søket "bolig i Tyskland" gir bare katastroferapporter i søkeresultatene. Problemene kan ikke lenger løses med konvensjonelle metoder. Det er behov for helt nye tilnærminger.

Hvis du støtter denne helt nye måten å tenke på ved å kjøpe aksjer, vil du om noen år ikke bare kunne si "jeg har bidratt til dette", men også se tilbake på en betydelig verdiøkning på disse aksjene.  Bli aksjeeier i GEMINI next Generation AG


Et klubbmedlem donerer medlemskontingenten sin til klubben og er fornøyd hvis klubben lykkes. Hvis ikke, har jeg støttet en god sak.

En aksjonær kjøper aksjer i et allmennaksjeselskap. Hvis AG lykkes, blir aksjene hans mye mer verdt. I GEMINI next Generation AGs tilfelle er det en belønning for å støtte en god sak.

Som aksjonær, ansatt eller boligkjøper blir du også en del av motbevegelsen mot mange negative utviklingstrekk i samfunnet som er skadelige for vår overlevelse.

En av de nye aksjonærene sa: "Jeg gjør en veldig beskjeden investering", men 4 000 euro ganger 1 000 euro er også 4 millioner euro for alle investeringer frem til åpningen av anlegget i Unken som utgangspunkt for global ekspansjon.

Det er bare generalforsamlingen som kan beslutte større kapitalforhøyelser, men her er hva hovedstyret og representantskapet kan beslutte. Den nye aksjekapitalen tjener til å perfeksjonere dokumentene for de større planlagte kapitalforhøyelsene.

Det finnes et belønningsprogram for å anbefale aksjen til andre. To av de nye aksjonærene har blitt aksjonærer som følge av dette belønningsprogrammet.

Her er detaljene.

Hør etter! Det er planlagt en større kampanje i midten av februar, der aksjene vil bli tilbudt til en betydelig høyere pris. Kjøp i god tid før kurskorreksjonen!
          Scenariorammeverk for det føderale nettverksbyrået 2045: Det kan være dramatiske forskjeller mellom tilgjengelig kraft og etterspørsel etter elektrisitet. Hvordan kan slikt sludder havne i et offisielt myndighetsdokument? https://2024.pege.org/02-04/norwegian.htm