Cadrul de scenarii al Agenției Federale pentru Rețele 2045

Pot exista diferențe dramatice între energia disponibilă și cererea de energie electrică. Cum pot ajunge astfel de prostii într-un document oficial al guvernului?


Subiectul de astăzi ar fi trebuit să fie "Costurile de extindere a rețelei în Germania". Prima întrebare adresată lui Google a produs o mulțime de sume diferite. Apoi am descoperit un PDF pe Netzausbau.de, site-ul oficial al Agenției Federale pentru Rețele:

Scenario_framework_2037_authorisation.pdf.

Bedarfsermittlung 2023-2037/2045
Autorizare a
Scenariul cadru 2023-2037/2045
Iulie 2022

Prin urmare, acesta este un document oficial al actualului guvern al semafoarelor. Să trecem la pagina 4: În scenariul C 2045, centralele pe gaz vor fi extinse de la 32,1 GW în 2021 la 34,6 GW. Centralele nucleare, cele pe petrol, huilă și lignit se reduc de la 46,7 GW în 2021 la 0 GW. Cererea de energie electrică va crește de la 533 TWh la 1303 TWh. Aceste centrale electrice pe gaz sunt singurii producători de energie care pot fi controlați în timp. De asemenea, există baterii absolut minime.

În scenariul C 2045, există 37,3 milioane de mașini electrice și 16,3 milioane de pompe de căldură. Ce pompe de căldură sunt așteptate? Răspunsul poate fi găsit la pagina 24. HH înseamnă gospodărie, GHD înseamnă comerț, artizanat și servicii. Pentru fiecare pompă de căldură se preconizează un consum anual de 5 254 kWh în gospodărie și de 7 284 kWh în sectorul terțiar. Prin urmare, trebuie să se presupună că aceste pompe de căldură vor consuma în medie 6 kW atunci când este foarte frig. Aceasta este încă o ipoteză optimistă, deoarece pompele de căldură cu sursă de aer degenerează în încălzire electrică atunci când este frig.

  Ocazii întunecate și valuri de frig


Va fi o noapte foarte friguroasă, numai cele 16,3 milioane de pompe de căldură vor 97,8 GW. Soarele strălucește în prezent pe cealaltă jumătate a planetei, iar energia eoliană este la 1% din capacitatea instalată. 250 GW de centrale eoliene furnizează doar 2,5 GW. Chiar dacă s-ar încărca acum bateriile minimaliste de 180 GWh, acestea ar trebui să fie distribuite pe parcursul a 16 ore de noapte de iarnă.

Așadar, 97,8 GW numai pentru pompe de căldură, nicio mașină electrică nu este încărcată, niciun tren sau tramvai nu circulă, nicio lumină, nicio industrie și 34,6 GW de centrale electrice pe gaz și 2,5 GW de energie eoliană ca și capacitate de producție.

Căutați în acest PDF "import de energie electrică" și nu găsiți nimic. La "Import" de la pagina 18: Citez:

Acest lucru merge mână în mână cu necesitatea unei mai mari extinderi a energiilor regenerabile. În plus, va fi probabil nevoie să se importe energie electrică în mod echilibrat.

Wow, ce subestimare. Numai pompele de căldură ar necesita cu peste 60 GW mai multă energie electrică decât furnizează centralele electrice pe bază de gaz și energia eoliană. Unde ar fi prețurile de pe piața spot dacă Germania ar trebui să importe 60 GW numai pentru pompele de căldură? Cam unde erau în Texas la 15 februarie 2021, în jur de 8 euro pe kWh?

  Prostie sau furie distructivă?


Ce se ascunde în spatele acestei opere de artă? Prostie, abilitățile matematice ale unui elev de 12 ani? Sau furia distructivă împotriva unei societăți urâte? Care sunt mijloacele de presiune pe care atât de mulți adepți nu îndrăznesc să le contrazică?

  Marșul prin instituții


Arhiva Agenției Federale pentru Rețele conține, de asemenea, Szenariorahmen_2035_Genehmigung.pdf.

Referința pentru 2019 este de 30 GW de centrale electrice pe bază de gaz. Scenariul C 2035 prevede 46,7 GW de centrale electrice pe bază de gaz. Centralele nucleare, cele pe bază de petrol, cărbune și lignit se reduc de la 56 GW în 2019 la 1,3 GW.

Cererea de energie electrică va crește de la 571 TWh la 687 TWh. De asemenea, bateriile sunt încă disponibile în doze homeopate. În scenariul C 2035, există 15,1 milioane de mașini electrice și 7 milioane de pompe de căldură. Chiar și numai 7 milioane de pompe de căldură ar necesita 42 GW de energie electrică în timpul unei perioade de frig. Restul Germaniei ar trebui apoi să fie oprit în timpul unei perioade de frig și întuneric. Din 2005 până în 2021, Germania ar fi avut un guvern de coaliție condus de CDU/CSU. Cine este Agenția Federală pentru Rețele? Citat:

Agenția Federală pentru Rețele de Electricitate, Gaz, Telecomunicații, Poștă și Căi Ferate (Bundesnetzagentur für Elektrizität, Gas, Telekommunikation, Post und Eisenbahnen), cu sediul la Bonn, este o autoritate federală superioară germană, care face parte din atribuțiile Ministerului Federal al Economiei.

Cadrul absurd al scenariului din 2021 a fost dezvoltat în continuare în cadrul complet absurd al scenariului din 2023. Prin urmare, trebuie să se presupună că Marșul prin instituții a avut succes, furia distructivă a fanaticilor împotriva societății noastre.

  Scenariul nostru pentru 2045


80% din programul "Terenuri pentru energie" de 1 milion de hectare a fost realizat. Aceasta include 800 GW de energie fotovoltaică și 2400 GWh numai de baterii. Alți 300 GW de energie fotovoltaică și 900 GWh de baterii în afara zonelor "Terenuri pentru energie". Energia eoliană este doar puțin dezvoltată. 150 GW de instalații de transformare a energiei în metan fac posibilă utilizarea surplusului de energie electrică din timpul verii. 80 GW de centrale electrice CCGT.

Nu există decât o beznă rece și întunecată noaptea. Când este foarte frig, ziua este însorită. Casele de ultimă generație GEMINI au un autoconsum foarte scăzut pe vreme rece, datorită sistemului de stocare a căldurii la temperaturi scăzute. Centralele electrice CCGT de 80 GW și 1100 GW de energie fotovoltaică fac posibilă încărcarea bateriilor în timpul zilei. O alimentare sigură cu energie electrică chiar și în condiții meteorologice extreme.

De ce sunt scenariile atât de diferite? Diferența constă în faptul că iubești sau urăști oamenii.

  Optimism într-o perioadă de colaps


Ce perspective de viitor li se pot oferi copiilor de astăzi? Majoritatea societății menționează doar viziuni extrem de negative asupra viitorului. Chiar și atunci când vine vorba de locuințe, o nevoie centrală pentru toată lumea. Interogarea de căutare "locuințe în Germania" aduce în rezultatele căutării doar rapoarte de dezastru. Problemele nu mai pot fi rezolvate prin metode convenționale. Sunt necesare abordări complet noi.

Dacă sprijiniți acest mod complet nou de gândire prin cumpărarea de acțiuni, atunci, peste câțiva ani, nu numai că veți putea spune "am contribuit la acest lucru", dar veți putea, de asemenea, să priviți în urmă la o creștere considerabilă a valorii acestor acțiuni.  Deveniți acționar al GEMINI next Generation AG


Un membru al clubului donează cotizația de membru clubului și este fericit dacă clubul are succes. Dacă nu, am sprijinit o cauză bună.

Un acționar dobândește acțiuni într-o societate pe acțiuni. În cazul în care AG are succes, acțiunile sale valorează mult mai mult. În cazul GEMINI next Generation AG, este răsplata sa pentru susținerea unei cauze bune.

În calitate de acționar, angajat sau cumpărător de locuințe, deveniți, de asemenea, parte a mișcării de contracarare a multor evoluții negative din societatea noastră, care sunt în detrimentul supraviețuirii noastre.

Un nou acționar a declarat: "Fac o investiție foarte modestă", dar 4 000 de euro înmulțit cu 1 000 de euro înseamnă, de asemenea, 4 milioane de euro pentru toate investițiile până la deschiderea așezării din Unken ca punct de plecare pentru extinderea globală.

Numai Adunarea Generală Anuală poate decide asupra majorărilor majore de capital, dar iată ce pot decide Consiliul de Administrație și Consiliul de Supraveghere. Noul capital social servește la perfectarea documentelor pentru majorările de capital mai mari planificate.

Există un program de recompensă pentru recomandarea acțiunii altor persoane. Doi dintre noii acționari au devenit acționari ca urmare a acestui program de recompensare.

Iată care sunt detaliile.

Atenție! La mijlocul lunii februarie este planificată o promoție majoră, în timpul căreia acțiunile vor fi oferite la un preț semnificativ mai mare. Cumpărați din timp înainte de corecția prețului!
          Cadrul de scenarii al Agenției Federale pentru Rețele 2045: Pot exista diferențe dramatice între energia disponibilă și cererea de energie electrică. Cum pot ajunge astfel de prostii într-un document oficial al guvernului? https://2024.pege.org/02-04/romanian.htm