2024 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – danish

Nyheder og udtalelser om aktuelle emner i forbindelse med energiomstillingen, klimabeskyttelse og den nødvendige udvikling mod global velstand.


Den gamle bilindustris Android-øjeblik
Den gamle bilindustri så kun Tesla som en ny konkurrent. Men i 4. kvartal af 2023 solgte BYD flere elbiler end Tesla. På samme måde solgte Samsung flere end Apple.


Den glemte motivationsfaktor
Intet er mere fremmed for disse menneskers tankegang end motivation. For disse mennesker er det eneste, der tæller, at håndhæve drakoniske straffe og finansiere dem med skattestigninger.


Krigsmageri i 1914 og konsekvenserne den dag i dag
Krigsmagerne er ikke rettet mod bestemte politikere, en bestemt regering eller et bestemt land, men mod menneskehedens fremtid som helhed.


Californiens CEQA skaber hjemløshed
Det er skidt at bo på landet, det må vi stoppe, koste hvad det vil. Ny teknologi? Det benægter vi, den findes ikke! Boligomkostninger? Og hvad så, vi er et meget rigt land!


Scenarieramme for det føderale netværksagentur 2045
Der kan være dramatiske forskelle mellem den tilgængelige strøm og efterspørgslen på elektricitet. Hvordan kan sådan noget vrøvl ende i et officielt regeringsdokument?


Metan, metanol eller brint til kraftværker
EU ønsker kun gasfyrede kraftværker, der er egnede til brint fra 2035, en meget tvivlsom beslutning, fordi det er et helt åbent spørgsmål for kraftværker.


Wien er større end Gazastriben
Enhver erklæring om dette problem uden en strategi for deradikalisering er bare tomme ord. Der kan ikke ske afradikalisering på 365 km².


Lad os gøre verden til et bedre sted sammen
Diskussioner med investorer starter typisk med spørgsmålet om, hvordan man overhovedet er havnet der. På en eller anden måde er det klart, at der sidder en ung, dynamisk startup-stifter på 65 år over for dig.


Landshut miljømesse 2024 Landshut miljømesse 2024
Min præsentation: Parcelhuset er dødt, længe leve det nye parcelhus for en vellykket energiomstilling. Enorme problemer som energiomstilling og klimaforandringer, og dette skulle være svaret?


Hvad ville Ludwig Erhard sige?
Medianformuen for to personer i Tyskland er ikke i nærheden af at være nok til at eje en bolig. Boligejerskab er sandsynligvis den laveste form for "velstand for alle".


Motorudstilling i Salzburg Motorudstilling i Salzburg
Vil bilsælgere virkelig sælge elbiler, hvis de ikke engang har en anelse om optimeret opladning til lave spotmarkedspriser?


Frankrig forbyder nye vindmøller - 100% sol er ikke et problem
I den sydligste del af Tyskland leverer en kW solceller 17 kWh i december. I den sydligste del af Frankrig er det derimod 41 kWh.


Det 3 situationers vurderingsproblem
Diagnose korrekt, behandling korrekt eller diagnose forkert, derfor ingen behandling nødvendig eller Diagnose korrekt, behandling forkert, en effektiv behandling skal udvikles


Østrig Earth Creation Day og hvad der ligger bag Østrig Earth Creation Day og hvad der ligger bag
Sådanne fodaftryksberegnere handler ikke om løsninger, men om at gøre folk lydige over for et økofascistisk diktatur.


Strejftog i det store tomrum med chokerende resultater
Hvad ville et PR-bureau gøre, hvis det fik til opgave at opildne befolkningen mod klimabeskyttelse? Præcis hvad disse såkaldte "klimabeskyttere" gør!


Billig ejendom i oversvømmelseszonen Billig ejendom i oversvømmelseszonen
Hvorfor forbyde byggeri i et område med risiko for oversvømmelse? Hvorfor ikke bare "Kun flydende huse må bruges"?


Elnet eller ikke elnet, det er spørgsmålet her. Elnet eller ikke elnet, det er spørgsmålet her.
Lad os tage et stort boligområde med 1024 huse og 90 MW solceller. I et område så solrigt som Mountain View i Californien giver det 125 GWh årligt udbytte.


Hvordan planlægger man et elsystem? Hvordan planlægger man et elsystem?
Solceller er meget billige. Solceller kan dimensioneres så store, at man kan klare sig med dem selv i december. Det betyder, at du har en masse overskydende elektricitet i juni.


Den ekstreme løgn om overproduktion
Hvor ville den rige vesterlænding ende med solceller og ellagring, hvis han ikke længere kunne provokere den fattige afrikaner med et "Din fattigdom pisser mig af"?


Infrastruktur og lave transportomkostninger for Afrika
Transportomkostningerne i Afrika er meget højere end i Europa. For eksempel koster en container fra Kina til Mozambique 2.000 USD og derefter 5.000 USD 500 km længere fremme.


Valutakurser og transportomkostninger for energiteknologi
Det afgørende omkostningsspørgsmål her er ikke værdien af metanolen, men de undgåede omkostninger ved at bygge en rørledning. Med andre ord, omkostningerne sammenlignet med en el-ledning.


Simuleringstest af jern-luft-batterier og strøm til metanol Simuleringstest af jern-luft-batterier og strøm til metanol
Simuleringen placerer 5 MWh natrium-batterier og 6 MWh jern-luft-batterier i den vindende test, hvilket virkelig overraskede mig. Hvad ville der ske uden al den nye teknologi?


Intet salg af elektricitet muligt i dag fra 03:00 til 18:00 Intet salg af elektricitet muligt i dag fra 03:00 til 18:00
Jeg kan allerede se "happy hour"-kampagner ved den første model estate, hvor hurtig opladning vil blive tilbudt til 10 cent/kWh i tider med negative spotmarkedspriser.


Hvor meget vindkraft har Tyskland brug for?
Men alle ændringerne af parametrene i simuleringen kan ikke føre til én ting: en betydelig omkostningsfordel for vindenergi, der gør den uundværlig.
          2024 – Planetary Engineering Group Earth – PEGE.org – danish: Nyheder og udtalelser om aktuelle emner i forbindelse med energiomstillingen, klimabeskyttelse og den nødvendige udvikling mod global velstand. https://2024.pege.org/danish.htm